CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND

lees meer

Kies voor Kerremans nv:
uw Renault garage in Lier

                                                                                             

 

Beste Klanten,

 

In het kader van de mogelijke besmetting en verspreiding van het coronavirus werden wij door de overheid verplicht onze showrooms te sluiten en dit tot 19 april.

Telefonisch blijven wij bereikbaar op het nummer 03 480 06 03 of per mail op info@renaultlier.be

Wij verontschuldigen ons voor het ongemak. 

Garage Kerremans nv biedt u als erkende Renault garage in Lier en de provincie Antwerpen een uitstekende service voor de aankoop van nieuwe wagens en occasiewagens, maar ook voor alle Renault assistance nadien. Hier kunt u rekenen op een ervaren en gemotiveerd team, dat met plezier klaarstaat om al uw vragen te beantwoorden.

Uitstekende praktische oplossingen

Renault staat bekend voor het persoonlijk onthaal, de uitstekende vakkennis van alle medewerkers en de vele mogelijkheden inzake garanties, waarborgen, financieringen en bijstand voor onderhoud en wisselstukken. Ontdek hier de nieuwste modellen Renault & Dacia en het betrouwbare aanbod goede occasiewagens op maat van uw behoefte.

Gratis pechverhelping en bijstand

Ongeacht de kilometerstand van uw wagen, geniet u van 24 maanden waarborg op alle gebrekkige onderdelen en fabricagefouten. Bij Renault worden zowel herstellingen en vervangingen als alle daarbij horende werkuren niet aangerekend. Bovendien bent u dankzij de Renault Assistance perfect gedekt in België en Luxemburg met pechverhelping en 24/24 sleepdienst bij panne inclusief de keuze tot overnachting, repatriëring of een vervangwagen om uw reis verder te zetten.

Alle exclusieve accessoires en uitrusting

Uw nieuwe of occasie Renaultwagen is pas helemaal af wanneer hij aan al uw verwachtingen en gebruiksgemak voldoet. Daarom kunt u kiezen voor diverse accessoires en toebehoren, die uw reiscomfort helemaal optimaliseren. Alle artikelen zijn gefabriceerd met originele onderdelen naar Renault-design en voldoen aan strenge veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Informatie, toonzaal en contact

Heeft u vragen over het Renault-aanbod of een specifieke wagen? Kom dan gerust langs in de toonzaal of neem contact op met het Renault-team in Lier.

Atelier