CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND

lees meer

Blijf op de hoogte van alle Renault nieuws

Het meest recente Renault nieuws in Lier en omgeving verneemt u via uw Renault garage Kerremans nv. Laat daarom hier uw gegevens na zodat u als één van de eersten alle Renault nieuws over de nieuwste wagens en technologische snufjes ontdekt.

November 2017

Gruau is een deelconcept van Renault, speciaal ontworpen om ook personenvervoer met een ziekenwagen mogelijk te maken. Zo kiest ook Falck Ambuce voor deze uitstekende service van Renault, die ambulanciers in staat stelt om dankzij de ombouwingen hun patiënten uitstekend te vervoeren. Neem gerust contact op met uw Renault-team indien u vragen heeft over de mogelijkheden. Dankzij de expertise van de Renault-techniekers zijn alle aanpassingen binnen de kortste keren een feit.

September 2017

Sinds begin september komt u bij Renault garage Kerremans nv terecht in een volledig nieuw en modern concept: zo kregen zowel de toonzaal als parking en kantoren een grondige make-over, die uw bezoek nog aangenamer maakt. Kom gerust eens langs en ontdek de fameuze Renault Store, alle nieuwe Renault modellen en het occasiecenter met betrouwbare tweedehandswagens.

Nieuwsbrief ontvangen

Wilt u op de hoogte blijven van bijzondere acties en saloncondities? Vul dan dit formulier in en u ontvangt de nieuwsbrief van garage Kerremans nv in Lier.