• Dienst na verkoop, onderhoud, herstellingen

Atelier 

Bij Garage Kerremans NV geniet u de beste dienst na verkoop Of het nu gaat om het onderhoud van uw wagen, een kleine of grote herstelling, wisselstukken… U kunt te allen tijde rekenen op een uitmuntende service. 

In geen tijd kunt u weer met uw vertrouwde wagen veilig de weg op.

Dienst na verkoop, onderhoud, herstellingen

Het Renault-garage Kerremans NV in Lier staat elke dag voor u klaar. Ons ervaren team zorgt ervoor dat uw wagen op het juiste tijdstip en op een vlotte manier een onderhoudsbeurt krijgt. 

Bent u op zoek naar wisselstukken of andere toebehoren voor uw wagen? Garage Kerrenmans NV nv verzorgt alle onderhoud en wisselstukken, zowel na aankoop van een nieuwe wagen als na aankoop van een occasiewagen. 

Door ons uitgebreide magazijn kunnen we u snel en vlot depanneren en hoeven we geen rekening te houden met levertermijnen.

Vervangwagen waarborgt uw mobiliteit

Ondanks onze snelle service kan het gebeuren dat de herstelling van uw wagen toch langer op zich laat wachten. In dat geval bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van van één van onze kwalitatieve vervangwagens. 

Meer weten? Contacteer ons voor meer informatie rond de mogelijkheden voor een vervangwagen.

Garanties en bijstand

Weet u niet zeker of er bij uw wagen nog garanties zijn of er gratis bijstand en pechverhelping met Renault Assistance inbegrepen is? Neem dan gerust even contact op zodat dit voor u nagekeken kan worden en u uw wagen zonder zorgen kunt binnenbrengen voor onderhoud of herstelling.

Pechverhelping en bijstand

Ongeacht de kilometerstand van uw wagen, geniet u van 24 maanden waarborg op alle gebrekkige onderdelen en fabricagefouten. Bij Renault worden zowel herstellingen en vervangingen als alle daarbij horende werkuren niet aangerekend. 

Autopech komt altijd ongelegen. Dankzij de Renault Assistance bent u perfect gedekt in België en Luxemburg en geniet u van volgende voordelen:

  • pechverhelping
  • 24/24 sleepdienst bij panne 
  • de keuze tot overnachting, repatriëring of een vervangwagen om uw reis verder te zetten.