RENAULT GAMMA

RENAULT GAMMA

Hier kunt u de verschillende Renault modellen bekijken en uw droomwagen configureren, helemaal op uw maat.

Lees meer
DACIA GAMMA

DACIA GAMMA

Hier kunt u de verschillende Dacia modellen bekijken en uw droomwagen configureren, helemaal op uw maat.

Lees meer

Betrouwbare partner voor de aankoop van uw nieuwe wagen

Op zoek naar een nieuwe of tweedehands wagen? Dan bent u bij Garage Kerremans NV in Lier aan het juiste adres. Wij staan klaar met duidelijk en begrijpelijk advies om u te helpen de wagen te kiezen die past bij uw noden en wensen.

Pechverhelping en bijstand

Ongeacht de kilometerstand van uw wagen, geniet u van 24 maanden waarborg op alle gebrekkige onderdelen en fabricagefouten. Bij Renault worden zowel herstellingen en vervangingen als alle daarbij horende werkuren niet aangerekend.

Autopech komt altijd ongelegen. Dankzij de Renault Assistance bent u perfect gedekt in België en Luxemburg en geniet u van volgende voordelen:

  • pechverhelping
  • 24/24 sleepdienst bij panne
  • de keuze tot overnachting, repatriëring of een vervangwagen om uw reis verder te zetten.

Renault
Lier

Kom langs in onze toonzaal in Lier. Onze ervaren en deskundige medewerkers helpen u met plezier verder.
Bij Garage Kerremans nv geniet u de beste dienst na verkoop. Of het nu gaat om het onderhoud van uw wagen, een kleine of grote herstelling, wisselstukken… u kunt te allen tijde rekenen op een uitmuntende service.
Ondanks onze snelle service kan het gebeuren dat de herstelling van uw wagen toch langer op zich laat wachten. In dat geval bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van van één van onze kwalitatieve vervangwagens aan voordelig tarief.
Weet u niet zeker of er bij uw wagen nog garanties zijn of er gratis bijstand en pechverhelping met Renault Assistance inbegrepen is? Neem dan gerust even contact op zodat dit voor u nagekeken kan worden en u uw wagen zonder zorgen kunt binnenbrengen voor onderhoud of herstelling.

Onze diensten

ATELIER

Bij Garage Kerremans NV geniet u de beste dienst na verkoop Of het nu gaat om het onderhoud van uw wagen, een kleine of grote herstelling, wisselstukken… U kunt te allen tijde rekenen op een uitmuntende service.

Lees meer

PRIORITAIRE VOERTUIGEN OP MAAT

Om de wagen professioneel en op maat om te bouwen tot een prioritair voertuig dat volledig voldoet aan uw noden en wensen doen wij een beroep op onze partner Gruau, een deelconcept van Renault, die gespecialiseerd is in de ombouw van wagens tot prioritaire voertuigen.

Lees meer

TWEEDEHANDS RENAULT

Veilig en zonder risico een tweedehands wagen kopen, dat doet u bij een specialist. Een degelijke en kwalitatieve tweedehands Renault vindt u bij uw vertrouwde erkende Renault-garage Kerremans nv. Onze ervaren Renault-medewerkers kunnen al uw vragen beantwoorden over de verschillende modellen en hun garanties en waarborgen. Ook voor alle Renault assistance zit u hier goed.

Lees meer

TWEEDEHANDS DACIA

Veilig en zonder risico een tweedehands wagen kopen, dat doet u bij een specialist. Een degelijke en kwalitatieve tweedehands Renault vindt u bij uw vertrouwde garage Kerremans nv. Onze ervaren medewerkers kunnen al uw vragen beantwoorden over de verschillende modellen en hun garanties en waarborgen.

Lees meer