• Prioritaire voertuigen op maat

Partner voor professionele ombouw

Om de wagen professioneel en op maat om te bouwen tot een prioritair voertuig dat volledig voldoet aan uw noden en wensen doen wij een beroep op onze partner Gruau, een deelconcept van Renault, die gespecialiseerd is in de ombouw van wagens tot prioritaire voertuigen. 

Kwaliteit en comfort staan voorop

Zowel voor de patiënten, de hulpverleners als voor de bestuurders van de ziekenwagens staat een optimaal comfort voorop. 

De wagens zijn daarom uitgerust met de meest moderne voorzieningen: van de laatste generatie brancardtafels tot een speciale vering die een overbrenging naar of van het ziekenhuis moet optimaliseren.

One-stop-shop voor prioritaire voertuigen

Als erkend Renault-verdeler zijn wij een ‘one-stop’ voor uw prioritair voertuig. Zo kunt u ook te allen tijde bij ons terecht voor onderhoud of herstellingen. 

Ons atelier is prima uitgerust voor het onderhoud van uw prioritaire voertuigen. Onze deskundige en ervaren technici zorgen voor een zorgeloos onderhoud of herstelling. 

Zo heeft u snel uw prioritair voertuig weer in topvorm terug. 

Offerte prioritair voertuig

Overweegt u de aankoop van een prioritair voertuig? Contacteer ons voor een afspraak. Dan kunnen we uw wensen en noden bespreken om een offerte op maat te maken.