Een nieuw gezicht voor Garage Kerremans
Door Peter
op 03 jan 2024

Wij verkondigen bij deze dat onze gewaardeerde bedrijfsleider, Dhr. Peter Janssens, na vele jaren van toewijding en leiderschap heeft besloten om te genieten van een welverdiend pensioen.

We willen Dhr. Janssens dan ook van harte bedanken voor zijn inzet en toewijding aan Kerremans Lier gedurende al die jaren. Zijn bijdrage heeft een blijvende impact gehad op ons bedrijf.


Terwijl we afscheid nemen van Dhr. Janssens, verwelkomen we met enthousiasme onze nieuwe bedrijfsleider, Dhr. Marijn Seynaeve, die deze taak op zich zal nemen vanaf januari 2024. Dhr. Seynaeve brengt een hoop ervaring mee. Dit in combinatie met innovatieve ideeën. We zijn ervan overtuigd dat onder zijn begeleiding, Kerremans Lier zich verder zal ontwikkelen en nieuwe hoogten zal bereiken.

In deze overgangsperiode vragen we om jullie begrip en steun. Samen met Dhr. Seynaeve en het volledige team van Kerremans Lier, streven we ernaar om onze belofte van uitmuntende service en kwaliteit voort te zetten.





Daarnaast beginnen we het jaar met een nieuw gezicht. Kerremans Lier heeft een gloednieuw logo, ontworpen om onze evolutie en toewijding aan kwaliteit en innovatie te weerspiegelen. We hopen dat jullie even enthousiast zijn over deze verandering als wij! Ontdek hieronder ons nieuw logo voor de afdeling van Kerremans voor Renault en Dacia.



Kerremans Renault

RENAULT


Kerremans Dacia

DACIA




Bedankt!

Als laatste willen we jullie bedanken voor jullie voortdurende steun en het vertrouwen dat jullie hebben in onze zaak. We kijken uit naar een succesvol 2024 en een aangename samenwerking.

Met vriendelijke groet,

 

Het TEAM van Kerremans Lier